Шановні громадяни! Інформуємо вас, що з 19 по 23 березня 2018 року на території міста заплановано проведення контрольної перевірки реалізації заходів

Шановні громадяни!

Інформуємо вас, що з 19 по 23 березня 2018 року на території міста заплановано проведення контрольної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, цивільного захисту, стану і організації роботи з питань пожежної, техногенної безпеки, готовності органів управління та сил реагування до дій у разі загрози та (або) виникненні надзвичайних ситуацій.

У період з 21 по 23 березня 2018 року на об’єктах м. Миколаєва заплановано проведення багатоступеневого командно-штабного навчання за темою: «Дії органів управління та сил цивільного захисту Миколаївської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

В окремих районах міста буде проводитись практичне відпрацювання заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій, а саме: оповіщення засобами міської автоматизованої системи оповіщення з запуском сирен цивільного захисту та озвучуванням текстових повідомлень, евакуація населення з житлових будинків, робота аварійних служб.

Прохання до громадян зберігати спокій.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.